CHARČIO

ne kas...būna ir geriau...normaliai.neblogai!puiku! (balsavo 16 , reitingas: 3.56 iš 5)
Loading...

Daja

Iškvočiau vyrą(čia jo receptas),ruošiant aš nedalyvauju,bet valgau su apetitu.Taigi,ale charčio pagal…:)

jautienos 500-700gr.(normos pagal poreikį),ryžių 100-120gr.,2-3 svogūnai,2-3paprikos,čili pipiriukai(ilgi raudoni arba žali  ~3-5, su sėklytėmis aštriau,nepadauginti!),2-3pomidorai, arba pomidorų padažas,česnakai,prieskoniai,žolelės.

RUOŠTI:jautieną supjaustyti mažais gabaliukais, kepinti kol išgaruos vanduo, po to nuplauti.Imti didesnį puodą,įpilti vandens beveik 2 trečdalius,sudėti mėsytę, druskos ir virti. Kol verda-nuplauti, supjaustyti daržoves (be česnakų), patroškinti keptuvėje ant aliejaus. Mėsai pavirus apie 10-15min., pilam ryžius(maišom dažniau), kai užverda-dėti troškintas daržoves(virti, kol mėsytė ir ryžiai bus minkšti), dėti nuluptus pomidorų gabaliukus(užvirti),baigiant virti  -išspausti česnaką (dvi dideles galvutes). Dėl prieskonių :galima dėti kaukazietiškus, bet neblogai ir vegeta. Ragauti reikia būtinai.Užberti gausiai smulkintomis prieskoninėmis žolelėmis,uždengti dangtį,palaikyti apie 15min. SKANAUS! Tokį triūsą kompensuoja nepaprastai aromatinga,tiršta,aštri ir labai skani sriuba,ypač skanu,kai gamina vyras:))))

panašūs įrašai

10 Responses to “CHARČIO”

  1. Rita says:

    Tik norėjau paklausti: Kiek vandens reikia šiai sriubai?

  2. migle migle says:

    Maždaug 1,5 -2 litrus.Jei per tiršta gautųsi – vėliau galima dar vandens įpilti -TIK būtinai karštutuko, ką tik užvirusio…

  3. Neringa says:

    O kokios tos zoleles?

  4. migle migle says:

    Jautienai tinka krapai, bazilikai, petražolės,raudonėlis .Ir kitokios, aišku, bet tai l. individualu -pagal skonį ;).

  5. 3ryca* says:

    visai gal ir skanu 😉 😛 🙂

  6. Rita says:

    Nu labai skani sriuba 🙂 gavosi nerealiai gera. Tik vyrui patikėjau prieskonius sudėti 🙂 ale ir aš pati nebučiau pagadinusi 🙂

  7. Rusk says:

    Neisizeiskite moterys, bet jums iki vyru, kulinarijoje taip kaip, lietuveitei iki miss pasaulio titulo 😉

  8. migle migle says:

    Rusk,
    o is kur tu istraukei, kad mes cia i “titulus” pretenduojam, a? 😎
    be to isdejes cia visas i suns dienas, taip ir nepateikei anei vieno savo kulinarinio “neprilygstamumo” irodymo 😈

  9. Romanas says:

    Pagirtinas recepčiukas ir lyginant su kitais siūlomais mano manimu labiausiai vertas dėmesio 🙂
    Charčio fantastiškai skanus ir tai ne mano žodžiai o žmonos ir vaišintų svečių 😀

  10. POWERSLAVE says:

    Receptas gal ir puse velnio …..na bet sakinys kur…tiks neblogai ir VEGETA tai nukautavo:DDDDDDD taspats kas paasyt dekite E621 ir kitus jo draugus :DDDDDDDD Pasiskaitykite tos vegetos sudeti kadanors, be dziovintu darzoviu gabaliuku ten vien gliukomatai ir skonio stipriklei….tai tarsi domestos ipilti i patiekala :DDDDDD

Leave a Reply

*



visos teisės saugomos © 2006-2011