AŠTRUS PADAŽAS:

ne kas...būna ir geriau...normaliai.neblogai!puiku! (balsavo 5 , reitingas: 4.00 iš 5)
Loading...

Daja

Patarčiau vartot bendrai su paprastu pomidorų padažu:
Sudėtis: česnakai( gali būti ketvirtis galvos, gali ir daugiau), aliejus (alyvuogių – kiti visai netinka, ), maži astrūs pipiriukai( rūšis /kiekį pasirinkite patys pagal skoni, taip pat pagal aštrumo norą :))
Geriausiai naudot puodą, o ne keptuvę: į  pakaitintą aliejų ( jo reikėtų nepagaileti, nes įgaus aštrumo pats) sudeti truputį  pasmulkintus cesnakus ir pakepti – na, gal greičiau tai pavadinčiau  negi pavirimu ant mažos ugnies – vos kelias  minutes – kad  ne perskrustų. Sudėti pasmulkintus pipirus ( žinoma,  su sėklom, nes kitaip nebus aštrumo, jei kas nežino),  dar porą minučių pakepti  ir – padažas baigtas. O pomodorų padažą – siūlau Uncle Ben’s  – tiesiog pašildom  porą  minučių.

Tarp kitko – abu padažai pagaminami per tą  laiką , kol verda makaronai.:)

panašūs įrašai

Leave a Reply

*



visos teisės saugomos © 2006-2011