AŠTRUS PADAŽAS:
|komentarų nėra
Daja
Patarčiau vartot bendrai su paprastu pomidorų padažu:
Sudėtis: česnakai( gali būti ketvirtis galvos, gali ir daugiau), aliejus (alyvuogių – kiti visai netinka, ), maži astrūs pipiriukai( rūšis /kiekį pasirinkite patys pagal skoni, taip pat pagal aštrumo norą :))
Geriausiai naudot puodą, o ne keptuvę: į pakaitintą aliejų ( jo reikėtų nepagaileti, nes įgaus aštrumo pats) sudeti truputį pasmulkintus cesnakus ir pakepti – na, gal greičiau tai pavadinčiau negi pavirimu ant mažos ugnies – vos kelias minutes – kad ne perskrustų. Sudėti pasmulkintus pipirus ( žinoma, su sėklom, nes kitaip nebus aštrumo, jei kas nežino), dar porą minučių pakepti ir – padažas baigtas. O pomodorų padažą – siūlau Uncle Ben’s – tiesiog pašildom porą minučių.
Tarp kitko – abu padažai pagaminami per tą laiką , kol verda makaronai.:)