Jūros lydekos “kremas”

ne kas...būna ir geriau...normaliai.neblogai!puiku! (balsavo 2 , reitingas: 3.00 iš 5)
Loading...

TETA 

 Jūros lydeka (parūkyta), Jogurtas (be priedų), Poras (baltoji dalis), Majonezo 1-2 v, šaukštai, Krapų (daug) Žirnelių (kons.) 2-3 v. šaukštai, Kvp/karčių maltų pipirų, Kiašinis- kietai vietas (nebūtinai). Lydeką nulupame, išrenkame ašakas, pridedame jogurto, majonezo, ir plakame el. plaktuvu (blenderiu) iki purios masės.Ji turi būti grietinės tirštumo, kad nesijaustų nė vieno žuvies gabaliuko. Išplakus sudedame smulkiai pjaustytus krapus, porus, atsargiai išmaišome. Duodame pastovėti ~ 30 min – kad skaniau kvepėtų, sudedame į porcijines salotines. Ant viršaus, viename kampelyje  užberti 1 v.š. žirnelių, šalia įbesti krapo šakelę. Jei naudosite virtą kiaušinį, jį sutarkuokite ir dėkite šalia žirnelių.

Visko sumaišyti į “monolitinę” masę nereikia -tada geriau atsiskleidžia lydekos “kremo” skonis. Galima valgyti su duona, ar be jos.  PASTABA: nedėkite druskos- pilnai užtenka žuvies/majonezo sūrumo .

panašūs įrašai

Leave a Reply

*



visos teisės saugomos © 2006-2011