SKANAUS.VISADA su…grybų lietumi, belaukiant, kol… išdygs

ne kas...būna ir geriau...normaliai.neblogai!puiku! (nėra balsavusių, būk pirmas!)
Loading...

Taip taip gerbiamieji -pats tikrasis grybų lietus jau ėmė laistyt ne tik asfaltuotus didmiesčių kiemus ir gatves, bet ir perdžiūvusias miškų paklotes .Tačiau net radijas ką tik pranešė , ne tik vakar pamėginę grybauti : pačių grybų dar teks palaukti  🙄

O štai tam tikri pokyčiai svetainėje  nesulaukė nė Žolinių pabaigos   .

Kadangi pakankamai daug žmonių pageidavo daugiau privatumo, nuo šiol pokalbiuose, diskusijose rubrikoje LABAS RYTAS/VAKARĖLIS  ne tik dalyvauti, bet ir juos   s k a i t y t i   galės tik prisiregistravę/prisijungę  lankytojai, nurodę, beje, realiai egzistuojantį elektroninio pašto adresą … Juk tikrai geranoriškas žmogus visada prisistato šeimininkams ir  jau susirinkusiems svečiams, užuot nemandagiai  spoksojęs per rakto skylutę, tiesa ? 🙄 🙂

Kaip ten bebūtų, jauki virtuvė -tai ne tik įmantriausi patiekalai ir jų gaminimo  itin profesionalūs aptarimai.Tai ir dalinimasis savo mažaisiais "dviračio išradimais", nebaimė paklausti, pvz., kiek valandų 🙂 reikia virti kiaušinį, kad jis… suminkštėtų, geranoriški pašnekesiai apie viską, kas svarbu, liūdna/linksma mūsų gyvenimuose apskritai ar būtent šią minutę/valandėlę.

Pagaliau – bent sąlyginai –  tai saugi vietelė, kur galima tyliai patūnoti ramiai sau  kamputyje : nebijant, kad būsi pašieptas, išplūstas ar …pasiųstas ten, kur dabar madinga. Išmintingais žmonėmis būdami, juk nepulsime neigti, kad vienišių tarp mūsų daugėja stipriai per  sparčiai 🙄 🙁

Visų lankytojų paslaugoms – patyrusių šeimininkių  praktiškai gamintų, ragautų  patiekalų receptynas                      &nbs p;   (su galimybe komentuoti), "jungtinėmis pajėgomis" vis papildomas  ne tik kulinarinių nuorodų skyrelis, šis bei tas "naktinpiečiams" 🙂

SKANAUS.VISADA !!!      VISIEMS 😛

 

panašūs įrašai

7 Responses to “SKANAUS.VISADA su…grybų lietumi, belaukiant, kol… išdygs”

  1. jura says:

    Labas vakarėlis 🙂 Suku galvą, ką padaryt iš erškėtrožių uogų. Paprasčiausiai, aišku, būtų išvirt, cukrum apipylus. O gal patartumėt ką nors įdomesnio?

  2. migle says:

    Jurai
    Na, aišku, galima ir syrupą gamint -bet labai jau daug vargo, o naudingumo koeficientas -ne kažin koks.
    Jei virsi uogienę, tai palaikyk ilgiau cukruje -kad sultikių paleistų.Po to, kai syrupo kažkiek(įtariu, kad nedaug) pasigamins – pradžioje jį užvirink(gali šiek tiek ir vandens šliukštelt, nes šitos uogos ne vandeningos).Tik tada uogas berk ir tik vos porą minučių leisk pavirti, po to leisk ataušti.Ir taip -per kelis kartus.Pamatysi -labai graiai permatoma bus.Šito triuko mane labai seniai Tolimuosiuos rytuos išmokino.Dar galima truputuką ir rūgštelės trinktelt.

    Šiaip jau ir SUDŽIOVINK kažkiek, jei daug turi -arbata nepamainoma išsekus ir t.t.

  3. migle says:

    KARTOJU VISIEMS REGISTRUOTIEMS NARIAMS :
    PRISIJUNGTI -puslapio apačioje dešinėje pusėje, o ne šiame poste
    Bendravimas –LABAS RYTAS/VAKARĖLIS … skiltyje

  4. jura says:

    Miglei
    Aciu labai už patarimus! 🙂 O kadangi uogos dar ant krūmų, tai parinksiu ir arbatai, ir uogienei. 🙂

  5. Ramunele says:

    Sveikos mergaites!

    Labai labai labai dziaugiuosi prisijungusi,nes esu didele Jusu fane nuo senu laiku :)Atsekiau cionais is ano potalo,kurio vardo minet kaip supratau negalima :)Issigandau pamacius,kad uzsislaptinot,bet gal ir gerai-tai mane pagaliau paskatino irgi pasijungti.Tikiuos busiu naudinga…Megstu gaminti ,gyvenu Prancuzijoje,tikiuos galesiu jums papasakot cionykstes virtuves kokiu pribumbasu,jei bus idomu 🙂
    Ech,turiu daug ka pasakyt,o rasyt sklandziai ir nemoku :(Na,po truputi…
    Beje atleiskit,kad as svepluojanti,-tik tokia pas mane klaviatura 🙁

  6. COPY COPY says:

    Aha- matau savo komentarą, baisiai džiugu, kad užkardos buvo įveiktos. Man atvirai tariant visai patinka, kad bet koks “snarglynas” besispjaudantis ir išdarinėjantis grimasas nebematys mūsų pašnekesių. O vienok norinčių maloniai bendrauti fainų pašnekovų gretos tik auga, kaip pastebėjau po trumpo nebuvimo čia laiko. Tad- VALIO.
    Kiek spėjau perskaityti komentų- deganti tema išlieka grybai. Taigis taigis, reikia ir man savo miškelius pasitikrinti. 😛

Leave a Reply

*



visos teisės saugomos © 2006-2011