SKANAUS.VISADA su…grybų lietumi, belaukiant, kol… išdygs
|7 komentarai
Taip taip gerbiamieji -pats tikrasis grybų lietus jau ėmė laistyt ne tik asfaltuotus didmiesčių kiemus ir gatves, bet ir perdžiūvusias miškų paklotes .Tačiau net radijas ką tik pranešė , ne tik vakar pamėginę grybauti : pačių grybų dar teks palaukti 🙄
O štai tam tikri pokyčiai svetainėje nesulaukė nė Žolinių pabaigos .
Kadangi pakankamai daug žmonių pageidavo daugiau privatumo, nuo šiol pokalbiuose, diskusijose rubrikoje LABAS RYTAS/VAKARĖLIS ne tik dalyvauti, bet ir juos s k a i t y t i galės tik prisiregistravę/prisijungę lankytojai, nurodę, beje, realiai egzistuojantį elektroninio pašto adresą … Juk tikrai geranoriškas žmogus visada prisistato šeimininkams ir jau susirinkusiems svečiams, užuot nemandagiai spoksojęs per rakto skylutę, tiesa ? 🙄 🙂
Kaip ten bebūtų, jauki virtuvė -tai ne tik įmantriausi patiekalai ir jų gaminimo itin profesionalūs aptarimai.Tai ir dalinimasis savo mažaisiais "dviračio išradimais", nebaimė paklausti, pvz., kiek valandų 🙂 reikia virti kiaušinį, kad jis… suminkštėtų, geranoriški pašnekesiai apie viską, kas svarbu, liūdna/linksma mūsų gyvenimuose apskritai ar būtent šią minutę/valandėlę.
Pagaliau – bent sąlyginai – tai saugi vietelė, kur galima tyliai patūnoti ramiai sau kamputyje : nebijant, kad būsi pašieptas, išplūstas ar …pasiųstas ten, kur dabar madinga. Išmintingais žmonėmis būdami, juk nepulsime neigti, kad vienišių tarp mūsų daugėja stipriai per sparčiai 🙄 🙁
Visų lankytojų paslaugoms – patyrusių šeimininkių praktiškai gamintų, ragautų patiekalų receptynas &nbs p; (su galimybe komentuoti), "jungtinėmis pajėgomis" vis papildomas ne tik kulinarinių nuorodų skyrelis, šis bei tas "naktinpiečiams" 🙂
SKANAUS.VISADA !!! VISIEMS 😛
Labas vakarėlis 🙂 Suku galvą, ką padaryt iš erškėtrožių uogų. Paprasčiausiai, aišku, būtų išvirt, cukrum apipylus. O gal patartumėt ką nors įdomesnio?
Jurai
Na, aišku, galima ir syrupą gamint -bet labai jau daug vargo, o naudingumo koeficientas -ne kažin koks.
Jei virsi uogienę, tai palaikyk ilgiau cukruje -kad sultikių paleistų.Po to, kai syrupo kažkiek(įtariu, kad nedaug) pasigamins – pradžioje jį užvirink(gali šiek tiek ir vandens šliukštelt, nes šitos uogos ne vandeningos).Tik tada uogas berk ir tik vos porą minučių leisk pavirti, po to leisk ataušti.Ir taip -per kelis kartus.Pamatysi -labai graiai permatoma bus.Šito triuko mane labai seniai Tolimuosiuos rytuos išmokino.Dar galima truputuką ir rūgštelės trinktelt.
Šiaip jau ir SUDŽIOVINK kažkiek, jei daug turi -arbata nepamainoma išsekus ir t.t.
KARTOJU VISIEMS REGISTRUOTIEMS NARIAMS :
PRISIJUNGTI -puslapio apačioje dešinėje pusėje, o ne šiame poste
Bendravimas –LABAS RYTAS/VAKARĖLIS … skiltyje
Miglei
Aciu labai už patarimus! 🙂 O kadangi uogos dar ant krūmų, tai parinksiu ir arbatai, ir uogienei. 🙂
. 😀
Sveikos mergaites!
Labai labai labai dziaugiuosi prisijungusi,nes esu didele Jusu fane nuo senu laiku :)Atsekiau cionais is ano potalo,kurio vardo minet kaip supratau negalima :)Issigandau pamacius,kad uzsislaptinot,bet gal ir gerai-tai mane pagaliau paskatino irgi pasijungti.Tikiuos busiu naudinga…Megstu gaminti ,gyvenu Prancuzijoje,tikiuos galesiu jums papasakot cionykstes virtuves kokiu pribumbasu,jei bus idomu 🙂
Ech,turiu daug ka pasakyt,o rasyt sklandziai ir nemoku :(Na,po truputi…
Beje atleiskit,kad as svepluojanti,-tik tokia pas mane klaviatura 🙁
Aha- matau savo komentarą, baisiai džiugu, kad užkardos buvo įveiktos. Man atvirai tariant visai patinka, kad bet koks “snarglynas” besispjaudantis ir išdarinėjantis grimasas nebematys mūsų pašnekesių. O vienok norinčių maloniai bendrauti fainų pašnekovų gretos tik auga, kaip pastebėjau po trumpo nebuvimo čia laiko. Tad- VALIO.
Kiek spėjau perskaityti komentų- deganti tema išlieka grybai. Taigis taigis, reikia ir man savo miškelius pasitikrinti. 😛