SKAIDRĖS SALIERŲ SALOTOS

ne kas...būna ir geriau...normaliai.neblogai!puiku! (balsavo 3 , reitingas: 5.00 iš 5)
Loading...

miglė

Čia mano kolegės receptas -nuostabiai skanu 😉

1. Nusiperkam saliero šaknį, nupjaustom skūrą, supjaustom kūbeliais.

2.Griežinėliais supjaustom porą ar, jei nėra – svogūną

3.Burokine tarka sutarkuojam žalią morką, mažais gabaliukais -papriką .

4.Aliejuje kepinam šias žoles –LABAI SVARBU, kad salieras kepimo procese per daug nesuminkštėtų – t.y. pasiektų tik mažumytį neišvirusios bulvės kietumo.Suprantama, neužmirštam banalių prieskonių -druskos ir pipirų.

5.Preš baigiant šias žoles troškinti aliejuje, pakrapinam turinį VORČESTERIO ar kitokiu padažu iš tos operos ir dar ant silpnos ugnies patroškinam ne daugiau , kaip 5 min.

6.Duodam šiai patriovai pailsėti ir atšalti.Per tą laiką supjaustom mėsgalių, kokių yra namie -virtos vištos ar kitokio paukščio, liežuvio, jautienos ar rūkyto kumpio ir t.t.,dėl grožio, kam patinka, galit užmest konservuotų kukurūzų.

7.Viską sumaišom, primetam šaukštą/ kitą majonezo -neriebios grietinės(apylygiu santykiu), primetam krapų, petražolių, kitų šiuo metu esančių prieskonių…

Papuošiam meniškai visų žalėsių likučiais, kurie mėtosi po ranka.

panašūs įrašai

Leave a Reply

*



visos teisės saugomos © 2006-2011