SUMUŠTINIŲ TORTAS

ne kas...būna ir geriau...normaliai.neblogai!puiku! (balsavo 2 , reitingas: 5.00 iš 5)
Loading...

Teta

Nėra taip jau sudėtinga,nes kol sluoksnis stings,gali daryti ką nors kitką. Aš tai naudoju "padui" pasikeptą "Mantingos" sluoksniuotą "padą",bet galima – jei  su vaisiais – imti jau gatavą biskvitą.  

Su mėsyte: nusiperki įvairių supjaustytų  mėsyčių vakuumo pakuotėj  – renkiesi pagal skonį ir kainą, šaltai/karštai rūkytų, saliami dešros, kumpio,šoninės,na čia fantazijos reikalas. Mėsytę gali susukti į tutelę ar pasmulkinti. Daržovių irgi gali nusipirkti asorti  – kur mažytės morkytės, agurkiukai, kukurūzai, kalafiorai, žirneliai ir kt.Gali naudoti vien tik įvairių spalvų šviežias paprikas.Paskui ant pado pirmą skuoksnį užpili želatino, o ant viršaus jau formuoji "gražu vaizdelį" iš mėsytės ir daržovių – taip, kad atsipjovus išeitų viena porcija visko po truputį.Jei vienas sluoksnis mėsos, tai kitas-daržovių ir t.t.  

Žuvies ir jūros gėrybių: gėrybių vėl nusiperki gatavą asorti ir būtinai silpnai sūdytos lašišos.Vėl viskas greitai, nes gėrybes ilgai gaminti nereikia, o krapelių, petražolių/salierų lapelius pamėtai tarp žuvies ir gėrybių, gali ir morkytę spalvai įmesti.

Vaisių tortas: čia galima panaudoti ir tas uogas, kurias turi užsišaldžiusi, gali nusipirkti tik žalios spalvos vaisių: kivį,vynuogių.Vieną apelsiną. Taip pat želatiną gali padaryti įvairių spalvų -naudojant sultis. Man tai labai jau brangiai neišeidavo- juk renkiesi viską pagal kišenę, skonį ir mažus, bet įvairius rinkinukus. Vaizdelis ir skonis-nuostabūs.

Pastaba: į želatiną pilkite šiek tiek mažaiu skysčio, nei bus nurodyta ant pakelio.

panašūs įrašai

Leave a Reply

*



visos teisės saugomos © 2006-2011