Troškinta žuvis padaže, apibarstyta kedrų riešutėliais

ne kas...būna ir geriau...normaliai.neblogai!puiku! (nėra balsavusių, būk pirmas!)
Loading...

zuvele 
Geriau būtų  nusipirkti kelių rūšių žuvies.Tame rec. kur mačiau TV, buvo ypatingai gera žuvis:lašiša, sterkas ,bet manau, kad galima įvairią naudoti.

Žuvis, supjaustyta gabaliukais, dedama į čenakų puodelius. Ant viršaus – kepinti svogūniukai, truputis kubeliais  pjaustytų bulvių, morkų ir saliero,keliolika spanguolių, pipiriukų, žalėsių, prieskoniu.Ant viršaus užpilam baltojo padažo (miltų pagrindu) užkepam. O prieš patiekiant  ant viršaus užberiam kepintų kedrų riešutėlių.Baltasis padažas turi būti labai tirštas.

panašūs įrašai

Leave a Reply

*



visos teisės saugomos © 2006-2011