UŽKANDĖLĖ SU VIŠTOS KRŪTINĖLE

ne kas...būna ir geriau...normaliai.neblogai!puiku! (balsavo 2 , reitingas: 5.00 iš 5)
Loading...

Teta
Skanu valgyti ir karštą ir šaltą.
Jums reikės:
“Mantingos” bemielės tešlos;
virtos vištienos krutinėlės(2 puselės);
minkšto fermentinio sūrio ~ 50g;
kvapnių/karčiu pipirų;
krapų,petražolių.
majonezo ir/ar pomidorų padažo.
x Vištos krūtinėlė supjaustyti smulkiais gabalėliais,sūrį sutarkuoti,sudėti prieskonius, krapus, petražoles, į deti majonezo ir/ar pomidorų  padažo .Viską suplakate blenderyje iki tirštos masės.Jei išėjo  per tiršta -dedate dar šaukštą  majonezo ir/ar pomidoro padažo
 x Kaip su „Mantingos “  tešla elgtis, žinote: išsitiesusios prieš save jos  lakštą , pasiimate du puodelius – vieną arbatai, kitą kavai, nes jų skersmenys ne vienodo dydžio.Mažesniu išspaudžiate apskritimą, padedate į šalį, didesniu  -toje vietoje, kur išspaudėt pirmąjį apskritimą, išspaudžiate tuščiavidurį apskritimą. Taip darote, kol baigiasi tešla. Atraižas, kurios liko spaudžiant apskritimus ir kiaurus apskritimus, suminkote ir pasigaminate  jų  dar.
x Dabar imate tuščiavidurį apskritimą, dedate ant mažesnio, kurio kraštai jau patepti kiaušiniu. Kadangi jis didesnis, sugnybiate jį šonuose. Į apskritimo vidų dedate šaukštelį (su kaupu) pasigamintos masės, dedate į skardą, pabarstytą miltais, kepate tik tol, kol iškeps tešla (įdaras suspės iškepti, sūris išsilydyti). Labai tinka prie vištos buljono, nesunku pagaminti, skanūs ir šalti.

panašūs įrašai

Leave a Reply

*



visos teisės saugomos © 2006-2011