A la chašlama (agurkinė sriuba)

ne kas...būna ir geriau...normaliai.neblogai!puiku! (balsavo 4 , reitingas: 3.75 iš 5)
Loading ... Loading ...

Virjes

Mama turi madą privirti tiek mėsos, kad tik nors nepritruktų icon mrgreen   A la chašlama (agurkinė sriuba) ir  jos, aišku, visada lieka  -iš to ir dieviška sriubytė icon wink   A la chašlama (agurkinė sriuba) .
 Sudėjau puodan pjaustytų morkų, bulvių, paprikų, 2 mažus čili pipiriukus, pakepintą svogūną, prieskonių ir ant viršaus uždėjau kelias bulves perpjautas kelis kart išilgai. Tada druskos, vandens (kad tik vos apsemtų)  ir išviriau. Bulves išėmiau gražiai ir atidėjau į šoną. O visas kitas daržoves  išsukau blenderiu.

 Į šią  masę įpyliau sultinio , sudėjau nuimtą nuo kauliukų  virtą mėsytę  , dar įpjausčiau kelis raugintus agurkus ir užviriau. Sudėjau tas likusias bulves, pripjausčiau daaaaaaaaaauuuuuuuug petražolių, uždengiau  ir išjungiau ugnį. Leidau truputį sriubai “pailsėti”.

Labai sotu ir aštru.

panašūs įrašai



3 komentarai


  1. rrrr sako:

    nu,kad chaslama yra kiek kitaip ruosiama … ;-)

  2. migle

    migle sako:

    va dėl to ir vadinas – A LA chašlama :)
    Jei žinai vieną iš originaliųjų receptų – daugelis lankytojų būtų nuoširdžiai dėkingi/os :)


  3. Lankytojas sako:

    Valgiau sia sriuba armenu uzeigoj salia gruto parko, Dieviska, taip pat ragavau Carcho sriubos ten… Pasaka :wink:

Pasisakyk ir tu!

*



visos teisės saugomos © 2006-2011