Apelsinų ir medaus padažas mėsos patiekalams
|komentarų nėra
migle
Prisiminiau vieną padažą, kuris ir paukštienai tiks, ir jautienai -iš mūsų receptainės, bet atskirai nuo jautienos suktinukų, atrodo, nėra .Tai copy/past:
4 – 5 apelsinų ir 1 citrinos sultis išsunkiam, įpilam mažą šaukštelį medaus ar cukraus (jei medaus nėra) ir garinam ant silpnos ugnies labai švariai nuo riebalų išvalytoje keptuvėje -kol sutirštės , iki apytirščio syrupo kondicijos. Labai svarbu įsigudrinti, kad nepridegtų ir nesukietėtų kaip padas. Šį padažą patiekiam atskirai, kiekvienas užsipila ant savo mėsos kepsnio.Labai tinka jautienos suktinukams.
p.s.dar įvairių įdomių padažų rasite čia: http://www.virejai.lt/index.php?m=receptai&kat_id=34