Bruknių ir spanguolių padažai paukštienai
|komentarų nėra
(copy/past)
Bruknių padažas
40 g bruknių uogienės atskieskite 23g raudonu sausu vynu, įberkite 0,5 g sutrėkštų kadagio uogų, 0,01g maltų gvazdikėlių, įpilkite 2g brendžio ir užvirinkite, jei padažas skystokas, sutirštinkite 1g krakmolo. Padažą galite pasiruošti iš anksto ir laikyti šaldytuve , uždarame inde. 96 val.
Spanguolių su čiobreliais padažas.
25g šaldytų uogų atlaidinkite ir sutrinkite blenderiu, dar suplakite su 25g jautienos sultiniu, 6 g sojų padažo, 3g išspaustomis citrinų sultimis. Pagardinkite 0,05g maltų juodų pipirų ir 0,01g džiovintų čiobrelių. Su patiekalais patiekite tik karštą. Padažą galite pasiruošti iš anksčiau ir laikyti šaldytuve uždarame inde 96 val.