Biskvito ir varškės desertas su želatina

ne kas...būna ir geriau...normaliai.neblogai!puiku! (balsavo 4 , reitingas: 4.75 iš 5)
Loading...

meška

250 gr jogurto
80 gr pieno
400 gr varškės
200 gr grietinėlės
20 gr želatinos
100gr cukraus
1 šaukštelis vanilinio cukr.
pusės citrinos sulčių
1 šaukštelis cinamono.
Želatiną užmerki su vandeniu,pakaitini pieną iki virimo su šaukšteliu cinamono,varškę,jogurtą,šaukštelį vanilinio cukraus,cukrų, atvėsusį pieną suplaki su mikseriu.Išspaustas citrinos sultis su išbrinkusia želatina pakaitinti -tik neužvirinti !!!, kol želatina ištirpsta ir supilti į maišomą masę.

Pastatyti šaltai, kol ana truputį stengsta, išplakti grietinėlę ir vėl įmaišyti į masę .palikti stengti kokiom keturiom val., masę, aišku ,sukrėsti į torto išardomą formą. Po keturių val.  papuošti konservuotais persikais ir ant viršaus pabarstyi cinamonu.
Čia originalas, o aš puošiau su braškėmis ir tarkuotu šokoladu.Ką dar daryčiau kitaip? Nagi i varškę reikia arba pertrinti, arba pakeisti kokiais sūreliais, ar varškės kremu,nes  man nepatinka varškiniai gumuliukai.Ir dar  kitą sykį tą masę supilsiu ant pirktinio biskvito, pas mus turguj būna tokių apvalių ,purių biskvitukų,tai va ant jo kitą kart ir sumesiu tą varškę.

panašūs įrašai

3 Responses to “Biskvito ir varškės desertas su želatina”

  1. indre says:

    aciu uz recepta, taciau tas jusu vartojamas zodis ‘stengti’, tai mane varo i visiska nevilti, is kur toks zodis? Dar kai kurios raso’pokelis’…o jau kai paskaitai ka raso ‘supermamu klube’, tai jau kur gi ne…viena uz kita kvailiau nusikomentuoja kvailiausiais zodziais.Ir ko ismoks is tokiu mamyciu ju vaikai..:((????

  2. migle migle says:

    Hmm -“stengti” tarsi visai normalus žodis 🙄 Visą gyvenimą taip šitą procesą vadinom.O kaip, Indre, teisingai anot tavęs?

  3. as-tetule says:

    Stingti reikia sakyti.

Leave a Reply

*



visos teisės saugomos © 2006-2011