Varškės apkepai

ne kas...būna ir geriau...normaliai.neblogai!puiku! (nėra balsavusių, būk pirmas!)
Loading...

Daja(pateikė ziurke )

”RIEŠUTĖLIS”
5 kiaušiniai,170g cukraus,
2pak. vanilinio cukraus,1 citrinos nutarkuotas geltonasis žievelės sluoksnis,1 nubrauktas arbatinis šaukštelis cinamono,750 g varškės (20procentų),150g manų kruopų,2 nubraukti šaukšteliai kepimo miltelių,50 g graikiškų riešutų, 25 g sviesto
1.Trynius,atskyrę nuo baltymų,ištrinkite su 125 g cukraus,vaniliniu cukrumi ir citrinos žievele.
2.Varškę, pertrynę per sietelį ar permalę švaria mėsmale, bei cinamoną įmaišykite į trynių masę.
3.Manų kruopas, sumaišę su kepimo milteliais, suberkite į varškės masę.
4.Baltymus išplakite iki standumo ir atsargiai įmaišykite į paruoštą masę.
5.Apkepo dubenį ištepkite riebalais ir pabarstykite cukrumi.
6.Masę sukrėskite į dubenį,ant jos išdėliokite riešutų puseles bei sviesto gabaliukus ir pabarstykite likusiu cukrumi.
7.Kepkite 60 min. iki 200 laipsnių įkaitintoj elektrinėj orkaitėj(dujinėje-lll padala)
Patiekite su vaisių kompotu arba kisieliumi.

r

Vokiškas varškės apkepas

 Jokių  kiaušinių baltymų plakimo ir kėlimo miltelių – gaminimas paprastas, o efektas – super ;).

1 kg varškės,
7-8 kiaušiniai,
cukraus  -iš akies, apie stiklinę,
mirkytos razinos ar kiti vaisiai,
Labai gerai tinka kardamonas.Cinamonas nepageidautinas, nes priploja tešlą.

VISUS INGREDIENTUS  IŠMAIŠYTI ŠAKUTE.

Pats fintas yra tas, kad du kupinus didelius šaukštus krakmolo reikia išmaišyti 3-4 šaukštuose vandens, pieno, grietinėlės, ar grietinės ir tik  tada įmaišyti į paruoštą varškės mišinį.Toliau – kepti kaip įprasta.

panašūs įrašai

Leave a Reply

*



visos teisės saugomos © 2006-2011