Konservuoti žiediniai kopūstai ir pomidorų tyrė

ne kas...būna ir geriau...normaliai.neblogai!puiku! (balsavo 5 , reitingas: 4.80 iš 5)
Loading...

Virjes

Kalafiorai man labiausiai patinka vieni marinuoti. Aš juos apverdu truputį kelias minutes. Po to dedu į stiklainį kartu su šakele krapo, lauro lapu, keliais pipiriukais, užpilu marinatu, pakaitinu.. Marinatas : 1 ltr. vandens-1 valg. šaukštas druskos, 1 valg.š. cukraus ir 1,5 šaukšto acto. Tiesa skabau kalafiorus dideliais žiedynais – man taip gražiau. O ir papuošti maistui tinka ;)
O pomidorus pernokusius- sumalu su visom žievėm mėsmale, tik išimu kotelio kietumą. Įdedu į tą pliurzę druskos pagal skonį, užkaitinu ir – į stiklainiukus . :) Labai skanu atsigerti tada, kai “mineraliniaus” šaukiesi :mrgreen: arba ir šiaip – kai nežinai, ko norisi 😉

panašūs įrašai

Leave a Reply

*



visos teisės saugomos © 2006-2011