KORALŲ PADAŽAS
|komentarų nėra
Daja
SUDĖTIS: 4 didelės virtos, smulkiai sukapotos krevetės, 1 puodelis žuvienės sultinio, 1 šaukštas kukurūzinių miltų, 2 šaukštai vodkos, 1 šaukštas sojos padažo, 1 marinuotas raud.pipiras, 1 šaukštas smulkintų builių.Druskos, koraindro, aitriosios paprikos ir česnako miltelių. PARUOŠIMAS: Atskieskite kukurūzinius miltus šaltu sultiniu ir šildykyte, kol sutirštės. Sudėkite krevetes, supilkite degtinę, sojos padažą, suberkite builius. Pipirą perkoškite kiaurasamčiu ir dėkite prie kitų produktų. Paskaninkite koriandru, aitriąja paprika, druska ir česnako milteliais. Kad skonis būtų sodresnis, padažą keletą minučių pavirkite. PASTABA : neturėjau nei builių, nei koriandro, bet padažas pavyko. TINKA prie karštų žuvies patiekalų. Ryškiai raudonos spalvos, aštroko skonio.