BRUKNIŲ PADAŽAS

ne kas...būna ir geriau...normaliai.neblogai!puiku! (balsavo 4 , reitingas: 4.75 iš 5)
Loading...

Austre

Bruknės – originalus pagrindas padažui. Be to, šios uogos turi specifinę savybę: sutrintos jos greitai sutirštėja. Taigi, pagamintą padažą iš karto patiekiame į stalą. Jums reikės: 1 stiklinės bruknių, 1 arb. š. Dižono garstyčių (arba paprastų), ¼ stiklinės susmulkintų svogūnų laiškų, ¼ stiklinės raudonojo vyno acto, ¼ stiklinės šalto spaudimo alyvų aliejaus, ¼ stiklinės vandens, druskos ir pipirų – pagal skonį. Sutrinkite smulkintuvu bruknes ir svogūnus. Sudėkite likusius komponentus ir išplakite iki vientisos masės.

panašūs įrašai

Leave a Reply

*



visos teisės saugomos © 2006-2011