Cezario salotos

ne kas...būna ir geriau...normaliai.neblogai!puiku! (balsavo 3 , reitingas: 2.33 iš 5)
Loading...

VIRJES

Kinietiškas kopūstas
Virta vištiena
Paprika -kelių spalvų
Pomidorai pjaustyti
Alyvuogės
Helmans majonezas arba kas kaip sugalvoja.
Viską susmulkiname , sumaišome su majonezu ir užberiame paskrudintais batono kvadračiukais.
no comments
Klasikines cezario salotos  -tai salotu lapai, skrudintos baltos duonos kubeliai, ančiuviai ir parmezano drožles. Padažas – iš alyvuogių aliejaus, ančiuvių ir citrinos. Skamba skurdokai ir nesočiai, bet  vasarą labai  skanu.  Su balto vyno taure… 😉

r

past/copy

Paruošiamos  per 30 min.
4 porcijoms reikia: 1 salota (arba kiniškas kopūstas);
150 ml aliejaus;
2 storos riekės baltos duonos be plutos;
4 ančiuvių file, nusausinta;
55 g parmezano sūrio;
šviežiai sumaltų pipirų;

Padažas:
2 kiaušiniai;
150 ml alyvų aliejaus;
1 citrinos sultys;
1/2 šaukštelio vorčesterio padažo;
1 česnako skiltelė, sutrinta;
druska ir šviežiai malti pipirai.

Salotas nuplauti ir suplėšyti. Aliejų įkaitinkite keptuvėje, duoną supjaustykite kubeliais, pakepinkite ją iki bus traški. Nusausinkite. Susmulkinkite ančiuvius.
Kiaušinius įdėkite į puodą su šaltu vandeniu, užvirkite ir virkite 2 min. Likusius padažo ingridientus sumaišykite kombainu. Tada įmaišykite minkštai virtus kiaušinius. Padažas turi tapti kreminis. Paragaukite ir jei truks, įdėkite druskos ar pipirų.
Sudėkite salotas į dubenį, ant jų parmezano sūrį stambiomis drožlėmis, užpilkite padažą ir suberkite ančiuvių file. ant pačio viršaus suberkite krutonus (kepintą duoną) ir pabarstykite pipirais. Skanaus.

panašūs įrašai

Leave a Reply

*



visos teisės saugomos © 2006-2011