Kukli meliono užkandėlė prie raudono vyno

ne kas...būna ir geriau...normaliai.neblogai!puiku! (balsavo 3 , reitingas: 5.00 iš 5)
Loading...

zuvele
 

 Nulupamas ir išdaromas gerai prinokęs melionas. Supjaustomas vieno kąsnio kubeliais. Šalto (būtent, tik šalto) rūkymo kumpis  ar nugarinė(be lašinukų)) supjaustomas plonai (geriausia pirkti pjaustytą) – ilgomis plonomis juostelėmis. Meliono kubelis apvyniojamas kumpio juostele, persmeigiama mediniu pagaliuku. Sudedame padarytą užkandą į lėkštę ir apibarstome džiovintu smulkintu baziliku. Maždaug  pusvalandžiui įdedame į šaldytuvą.
Rezultatas maždaug toks: melionas saldus ir šaltas, kumpis kažkiek sūrus, na o bazilikas viską apjungia… 🙂

panašūs įrašai

Leave a Reply

*



visos teisės saugomos © 2006-2011