Mums tinkami produktai pagal kraujo grupes.( Piterio D’Adamo tyrimo rezultatai).
|komentarų nėra
Pagal Piterio D’Adamo tyrimo rezultatus. |
|
Vengtini produktai |
Neutralūs produktai |
Naudingi produktai |
Kraujo grupės |
|
|
|||
O(1) |
A(2) |
B(3) |
AB(4) |
Mėsa |
|
|
|
|
|
Antiena |
|
|
|
|
|
Aviena |
|
|
|
|
|
Jautiena |
|
|
|
|
|
Kalakutiena |
|
|
|
|
|
Kepenys |
|
|
|
|
|
Kiauliena |
|
|
|
|
|
Kiaušiniai |
|
|
|
|
|
Lašiniai |
|
|
|
|
|
Širdys |
|
|
|
|
|
Triušiena |
|
|
|
|
|
Veršiena |
|
|
|
|
|
Vištiena |
|
|
|
|
|
Žąsiena |
|
|
|
|
|
Žuvis |
|
|
|
|
|
Ikrai |
|
|
|
|
|
Kalmarai |
|
|
|
|
|
Karpis |
|
|
|
|
|
Karšis |
|
|
|
|
|
Krabai |
|
|
|
|
|
Krevetės |
|
|
|
|
|
Lašiša |
|
|
|
|
|
Lašiša rūkyta |
|
|
|
|
|
Lydeka jūrinė |
|
|
|
|
|
Lydeka upinė |
|
|
|
|
|
Menkė |
|
|
|
|
|
Plekšnė |
|
|
|
|
|
Sardinė |
|
|
|
|
|
Silkė marinuota |
|
|
|
|
|
Silkė sūdyta |
|
|
|
|
|
Silkė šviežia |
|
|
|
|
|
Skumbrė |
|
|
|
|
|
Tunas |
|
|
|
|
|
Ungurys |
|
|
|
|
|
Upėtakis |
|
|
|
|
|
Pieno ir sojų produktai |
|
|
|
|
|
Avies pieno sūris(feta) |
|
|
|
|
|
Grietinė liesa |
|
|
|
|
|
Grietinėlė |
|
|
|
|
|
Grūdėtoji varškė |
|
|
|
|
|
Išrūgos |
|
|
|
|
|
Jogurtas |
|
|
|
|
|
Karvės pienas liesas |
|
|
|
|
|
Karvės pienas nenugriebtas |
|
|
|
|
|
Kefyras |
|
|
|
|
|
Ledai |
|
|
|
|
|
Lydytas sūris |
|
|
|
|
|
Ožkos pienas |
|
|
|
|
|
Olandiškas sūris |
|
|
|
|
|
Pelėsinis sūris |
|
|
|
|
|
Pasukos |
|
|
|
|
|
Sojų pienas |
|
|
|
|
|
Sviestas |
|
|
|
|
|
Vrškė naminė |
|
|
|
|
|
Varškės sūris |
|
|
|
|
|
Aliejai ir riebalai |
|
|
|
|
|
Alyvų aliejus |
|
|
|
|
|
Kukurūzų aliejus |
|
|
|
|
|
Lydytas svistas |
|
|
|
|
|
Margarinas |
|
|
|
|
|
Menkės kepenėlių taukai |
|
|
|
|
|
Rapsų aliejus |
|
|
|
|
|
Saulėgrąžų aliejus |
|
|
|
|
|
Sėmenų aliejus |
|
|
|
|
|
Sojų aliejus |
|
|
|
|
|
Žemės riešutų aliejus |
|
|
|
|
|
Riešutai ir sėklos |
|
|
|
|
|
Aguonos |
|
|
|
|
|
Anakardžių riešutai |
|
|
|
|
|
Bertoletijų riešutai |
|
|
|
|
|
Graikiški riešutai |
|
|
|
|
|
Kedrų riešutai |
|
|
|
|
|
Lazdynų |
|
|
|
|
|
Migdolai |
|
|
|
|
|
Moliūgų sėklos |
|
|
|
|
|
Pistacijos |
|
|
|
|
|
Saulėgrąžos |
|
|
|
|
|
Sezamas |
|
|
|
|
|
Žemės riešutai |
|
|
|
|
|
Ankštiniai augalai |
|
|
|
|
|
Ankštinės pupelės |
|
|
|
|
|
Baltosios pupelės |
|
|
|
|
|
Daržinės smulkiosios pupelės |
|
|
|
|
|
Lęšiai |
|
|
|
|
|
Margosios pupelės |
|
|
|
|
|
Raudonosios pupelės |
|
|
|
|
|
Sojos pupelės |
|
|
|
|
|
Sojų faršas |
|
|
|
|
|
Sojų mėsa |
|
|
|
|
|
Šparaginės pupelės |
|
|
|
|
|
Žirniai saldieji |
|
|
|
|
|
Grūdinės kultūros ir miltiniai gaminiai |
|
|
|
|
|
Avižiniai dribsniai |
|
|
|
|
|
Avižiniai miltai |
|
|
|
|
|
Grikių miltai |
|
|
|
|
|
Kukurūzų miltai ir kruopos |
|
|
|
|
|
Kviečių dribsniai |
|
|
|
|
|
Kviečių-rugių duona |
|
|
|
|
|
Kviečių sėlenos |
|
|
|
|
|
Kvietinė duona |
|
|
|
|
|
Kvietinės kruopos |
|
|
|
|
|
Kvietiniai kepiniai |
|
|
|
|
|
Kvietiniai miltai II rūšis |
|
|
|
|
|
Manų kruopos |
|
|
|
|
|
Miežinės kruopos |
|
|
|
|
|
Perlinės kruopos |
|
|
|
|
|
Ryžiai |
|
|
|
|
|
Ryžių miltai |
|
|
|
|
|
Ruginė duona |
|
|
|
|
|
Ruginiai miltai |
|
|
|
|
|
Soros |
|
|
|
|
|
Prieskoniai |
|
|
|
|
|
Česnakai |
|
|
|
|
|
Imbieras |
|
|
|
|
|
Krienai |
|
|
|
|
|
Medus |
|
|
|
|
|
Petražolės |
|
|
|
|
|
Cukrus |
|
|
|
|
|
Pipitai Kari |
|
|
|
|
|
Šokoladas |
|
|
|
|
|
Želatina |
|
|
|
|
|
Daržovės ir grybai |
|
|
|
|
|
Agurkai |
|
|
|
|
|
Aguročiai |
|
|
|
|
|
Alyvuogės žalios |
|
|
|
|
|
Alyvuogės juodos |
|
|
|
|
|
Avokadai |
|
|
|
|
|
Baklažanai |
|
|
|
|
|
Brokoliai |
|
|
|
|
|
Bulvės |
|
|
|
|
|
burokėliai |
|
|
|
|
|
burokėlių lapai |
|
|
|
|
|
cikorija |
|
|
|
|
|
cukinija |
|
|
|
|
|
česnakai |
|
|
|
|
|
griežčiai |
|
|
|
|
|
kaliaropės |
|
|
|
|
|
kopūstai Briuselio |
|
|
|
|
|
kopūstai gūžiniai balti |
|
|
|
|
|
kopūstai gūžiniai raudoni |
|
|
|
|
|
kopūstai Pekino |
|
|
|
|
|
Kopūstai žalieji lapiniai |
|
|
|
|
|
Kopūstai žiediniai |
|
|
|
|
|
moliūgai |
|
|
|
|
|
morkos |
|
|
|
|
|
pastarnokai |
|
|
|
|
|
pievagrybiai |
|
|
|
|
|
Pomidorai |
|
|
|
|
|
porai |
|
|
|
|
|
ridikai |
|
|
|
|
|
ridikėliai |
|
|
|
|
|
ropės |
|
|
|
|
|
salierai |
|
|
|
|
|
svogūnai laiškiniai |
|
|
|
|
|
svogūnai ropiniai |
|
|
|
|
|
šparagai |
|
|
|
|
|
špinatai |
|
|
|
|
|
Vaisiai ir uogos |
|
|
|
|
|
abrikosai |
|
|
|
|
|
agrastai |
|
|
|
|
|
ananasai |
|
|
|
|
|
apelsinai |
|
|
|
|
|
arbūzai |
|
|
|
|
|
avietės |
|
|
|
|
|
bananai |
|
|
|
|
|
braškės |
|
|
|
|
|
bruknės |
|
|
|
|
|
citrinos |
|
|
|
|
|
datulės |
|
|
|
|
|
džiovintos slyvos |
|
|
|
|
|
Figos(šviežios ir džiovintos) |
|
|
|
|
|
Gervuogės |
|
|
|
|
|
girtuoklės |
|
|
|
|
|
granatai |
|
|
|
|
|
greipfruktai |
|
|
|
|
|
kiviai |
|
|
|
|
|
kriaušės |
|
|
|
|
|
kokoso riešutai ir pienas |
|
|
|
|
|
mandarinai |
|
|
|
|
|
mango vaisiai |
|
|
|
|
|
melionai |
|
|
|
|
|
mėlynės |
|
|
|
|
|
nektarinai |
|
|
|
|
|
obuoliai |
|
|
|
|
|
papajos |
|
|
|
|
|
persikai |
|
|
|
|
|
rabarbarai |
|
|
|
|
|
razinos |
|
|
|
|
|
serbentai |
|
|
|
|
|
slyvos |
|
|
|
|
|
spanguolės |
|
|
|
|
|
šeivamedžio uogos |
|
|
|
|
|
vynuogės |
|
|
|
|
|
vyšnios |
|
|
|
|
|
trešnės |
|
|
|
|
|
žemuogės |
|
|
|
|
|
Sultys |
|
|
|
|
|
abrikosų |
|
|
|
|
|
agurkų |
|
|
|
|
|
ananasų |
|
|
|
|
|
apelsinų |
|
|
|
|
|
beržų sula |
|
|
|
|
|
bruknių |
|
|
|
|
|
citrinų(skiestos) |
|
|
|
|
|
džiovintų slyvų nuoviras |
|
|
|
|
|
granatų |
|
|
|
|
|
greipfruktų |
|
|
|
|
|
kopūstų |
|
|
|
|
|
morkų |
|
|
|
|
|
obuolių |
|
|
|
|
|
pomidorų |
|
|
|
|
|
salierų |
|
|
|
|
|
slyvų |
|
|
|
|
|
spanguolių |
|
|
|
|
|
vynuogių |
|
|
|
|
|
vyšnių |
|
|
|
|
|
Gėrimai |
|
|
|
|
|
alus |
|
|
|
|
|
baltas vynas |
|
|
|
|
|
degtinė |
|
|
|
|
|
gazuotas vanduo |
|
|
|
|
|
juoda kava |
|
|
|
|
|
juodoji arbata |
|
|
|
|
|
koka kola |
|
|
|
|
|
konjakas |
|
|
|
|
|
limonadas |
|
|
|
|
|
raudonas vynas |
|
|
|
|
|
vanduo geriamas |
|
|
|
|
|
žalioji arbata |
|
|
|
|
|
Vaistažolių arbatos |
|
|
|
|
|
aviečių lapų ir stiebų |
|
|
|
|
|
čiobrelių |
|
|
|
|
|
erškėtuogių |
|
|
|
|
|
ežiuolės |
|
|
|
|
|
gudobelių |
|
|
|
|
|
imbiero |
|
|
|
|
|
jonažolių |
|
|
|
|
|
kiaulpienių |
|
|
|
|
|
kraujažolių |
|
|
|
|
|
liepžiedžių |
|
|
|
|
|
melisos |
|
|
|
|
|
mėtų ir pipirmėčių |
|
|
|
|
|
petražolių |
|
|
|
|
|
ramunėlių |
|
|
|
|
|
raudonųjų dobilų |
|
|
|
|
|
šalavijų |
|
|
|
|
|
žemuogių lapų |
|
|
|
|
|
ženšenio šaknies |
|
Pasirinkdami maisto produktus, atsižvelgiant į savo kraujo grupę, Jūs ne tik pagerinsite sveikatą natūraliu būdu, bet sureguliuosite savo svorį bei sulėtinsite senėjimo procesą.