Patiekalai iš moliūgo

ne kas...būna ir geriau...normaliai.neblogai!puiku! (balsavo 7 , reitingas: 4.00 iš 5)
Loading...

Di

Įdarytas moliūgas

Labai skanu,  kai orkaitėje troškini. Nupjauni moliūgui viršugalvį, išskaptuoji, tada dedi įdarą. Galima  mėsos (faršas, daržovės, ryžiai), arba – ryžių ir  razinų, ar ir -vien daržovių.

Uždengi “dangteliu” – ir į orkaitę. O kai išsitroškina –  kapojam su visu “puodu”. Labai skanus tas pats moliūgas, Man nė to įdaro nereikia.

 xxx

Kai turiu moliūgo, dedu jo visur.  Pvz.,dariau   sorų košę su orkaitėje iškeptu moliūgu. Sumaliau tą moliūgą mikseriu, tada išviriau ne visai iki galo sorų košę ir sumaišiau. Nesvietiškai skanu buvo.

 O kur dar apkepai

 su varške, su įvairiomis kruopomis. Žodžiu, tikra Dievo dovana tie moliūgai 😆

panašūs įrašai

Leave a Reply

*



visos teisės saugomos © 2006-2011