ŠVIEŽIŲ KOPŪSTŲ APKEPAS

ne kas...būna ir geriau...normaliai.neblogai!puiku! (balsavo 1 , reitingas: 4.00 iš 5)
Loading...

Aldona

Jums reikės:
1 kopūsto galvos,
1 kg maltos jautienos,
grietinės,
kiaušinio,
1 šaukšto dziūvėsėlių,
prieskonių.

Kopustą apvirti, įpylus druskos, cukraus ir truputėlį acto.Dziūvėsėlius užpilti grietine arba grietinele.Į  mėsos faršą  dėti apkepintą svogūną, kiaušinį, išbrinkusius džiūvėsėlius, megstamus prieskonius. Skardą ištepti sviestu ir sluoksniais dėti susmulkintą kopustą, faršą, vėl kopūstą .Apatinis ir viršutinis sluoksniai – kopūstas.Ant viršaus užpilti likusią  grietinę, pusę  stiklinės vandens.Kepti, kol iškeps. Valgomas  karštas .Skanu ir šaltas  -su majonezu.

panašūs įrašai

Leave a Reply

*



visos teisės saugomos © 2006-2011