PRĖSKUČIAI(ŠIUŠKĖS, ŠVILPIKAI)

ne kas...būna ir geriau...normaliai.neblogai!puiku! (balsavo 7 , reitingas: 4.71 iš 5)
Loading...

 Tešlai:

bulvės
miltai
šoninė
svogūnai
saldi grietinė
druska

Išvirtas bulves sumalti, pasūdyti, įdėti tiek miltų, kad būtų galima iškočioti tešlą.Iškočioti ją 1 cm gabalėliais.
Supjaustyti 5 cm dydžio kvadratėliais.Kepimui skirtą skardą pabarstyt miltais.Kepti 30 -40 min., kol pagels.Išimti iš krosnies/orkaitės ir sluoksniais sudėlioti puode.
Su svogūnais kepta šoninuke uždėti ant prėskučių.Grietinę užvirinti ir užpilti ant viršaus.Palikti valandai(šilumoje, kiek suprantu).Valgyti, kol visiškai nesuminkštėjo, nors ir tokie skanu.

Miglė

:Jei aš tokius kepčiau – dabar BŪTINAI tešlon įtrenkčiau ir…bazilikučio  😆
GUTE 

: Ši tešla mėgsta kabintis prie rankų Todėl, kad šitaip neatsitiktų ,  reikia rankas pasitepti aliejuje .
Dar tos šiuškės  su grybų padažu skanu.

Teta :

Kai dedi krakmolo, švilpikai tikrai minkštesni, puresni gaunasi  🙂 

 

panašūs įrašai

Leave a Reply

*



visos teisės saugomos © 2006-2011