UŽKANDĖLĖ SU KREVETĖMIS
|komentarų nėra
Daja
300 g varškės arba varškės sūrio,
2 šaukštai natūralaus jogurto(be priedų),
120 g išlukštentų krevečių,
2 kiaušiniai,
bandelė,
šaukštelis garstyčių,
šaukštas smulk.petražolių,
druskos, pipirų ,
sviesto kepimo indeliams tepti.
Kiaušinius išplakti ir sumaišyti su trupinta bandele.Po 5 min. sudėti varškę, jogurtą, krevetes, garstyčias ir petražoles.Pasūdyti, įberti pipirų ir viską gerai išmaišyti
Masę sudėlioti į sviestu pateptus kepimo indelius ,o juos sustatyti į vandens pripiltą skardą.
Kepti 45-50min.170 C orkaitėje.
Užkandėlė skani ir karšta, ir šalta.Papuoškit laimo ar pomidoro griežinėliu ,krevetės uodegyte ir petražolės lapeliu.SKANAUS.