NELUKŠTENTOS KREVETĖS SU AŠTRIU PADAŽU
|2 komentarai
Daja
700g nelukštentų, geriau šviežių krevečių, po 2 šaukštus sviesto ir alyvų aliejaus, 2 skiltelės česnako,3 šaukštai smulkintų petražolių, citrina, 3 dideli prisirpę pomidorai.
Didelėje keptuvėje įkaitinti aliejų bei sviestą, sudėti krevetes ir kepti 3-4 min.(kol pasikeis kiautų spalva).
Geltonąjį citrinos žievelės sluoksnį nutarkuoti, o vaisių išspausti.Česnakus sugrūsti.Pomidorus supjaustyti mažais kubeliais.Viską sudėti į keptuvę su krevetėmis ir išmaišyti.
Krevetes patiekti karštas su balta duona.Geriausiai tinka šviežias pracūziškas batonas.
Patiekalas valgomas rankomis, todėl nepamirškit servetėlių, o dar geriau-dubenėlių su vandeniu pirštams nusiplauti :).
Kai jau toks neformalus valgis, tai geriausiai – ant grindų prastais drabužiais prieš teliką su linksma chebryte :D…SKANAUS…
Kokie buna prasti drabuziai…..? 🙄
na tie, kurių negaila bus išmest, jei padažo dėmės neišsiskalbs 😆