a la ČENACHAI iš to, kas buvo…šaldytuve
|komentarų nėra
migle
O ten buvo:
dAAAug šaldytų krapų,
4 nuluptos bulvės,
1 morka,
3 pomidorai
pusė paprikos
2 rauginti agurkai
~200 gr faršo su prieskoniais ir česnaku/svogūnais
~ stiklinė stipriai sūdytų pomidorų sulčių
šlakelis aliejaus
Daržoves supjausčiau, sumakalavau, paskui pridrabsčiau faršo kukuliukų, dėl viso pikto -šiek tiek druskytės ir didelę saują krapų.
Viską apipyliau šlakeliu aliejaus bei pomidorų sultimis ir -orkaitėn.Maždaug valandai -mat troškinau ne tuose mažučiuose puodeliuose, o tokiam maždaug 1.5 -2 litrų keramikiniame puode su dangčiu(jų buvo Maksimose, kinietiški).
O priežastis, kėd čenachai, o ne kas kitas šįkart -net juokinga:mat nusipirkom sulčių pomidorų natūralių, o jos atsigaivinimui, skaityk, netinkamos pasirodė -mat baisiai daug druskos ir pipirų privaryta, “pikantiškos” mat . O va čenachams-pats tas 😉
o kaip TIKRUS gamint , pas Giedrių rasit: