Kinietiškai gamintos vištienos paslaptis
|4 komentarai
vz
Kiniečių restoranuose labai skaniai pagamina vištieną.Ilgai nesupratau kaip jie pasiekia, kad vištiena tiesiog tirpsta burnoj. Po to vienoje labai populiarioje Vokietijoje kulinarinėje laidoje atskleidė paslaptį. Pasirodo, vištieną supjausto gabaliukais ir marinuoja suplakto kiaušinio baltymo ir šaukštelio krakmolo marmale. Pabandžiau ir aš. Nepatikėsit, kokia švelni ir tipstanti burnoj gavosi. 😉
Taigi cia tas ‘kliaras’ ( aciu Dievui, ne to ziurkiu eksperto is lryto, kaip Giedrius vadina:-)))isziuti mesytei kepant neleidzia..
dėkui tamstai už dalykišką komentarą 😉
Labai prajuokino toks “Stebuklingas” atradimas,
sia “paslapti” galima rasti absoliuciai visose kulinarinese
knygose ir interneto svetainese, kur aprasoma azijietiska
virtuve 🙂
Matai, Vilyte, jei čia ‘bazuotusi” vien profesionalios kulinarės ar kitų darbų/rūpesčių neturinčios skanių tinklapių naršytojos -galbūt ir būtų juokinga.
Tačiau čia renkasi moterys, kurios ir be virtuvės turi ir kitų darbų/rūpesčių, tad geranoriškai dalinamės savo asmeniniais “atradimais” ir praktikomis -taupydamos viena kitos laiką 😉 .Tai,beje, taip pat praverčia daugeliui.
NUOŠIRŽIAI LINKIU UŽAUGTI IKI TO IR TAMSTAI :))))