Kinietiškai gamintos vištienos paslaptis

ne kas...būna ir geriau...normaliai.neblogai!puiku! (balsavo 9 , reitingas: 4.67 iš 5)
Loading...

 vz

Kiniečių restoranuose labai skaniai pagamina vištieną.Ilgai nesupratau kaip jie pasiekia, kad vištiena tiesiog tirpsta burnoj. Po to vienoje labai populiarioje Vokietijoje kulinarinėje laidoje atskleidė paslaptį. Pasirodo, vištieną supjausto gabaliukais ir marinuoja suplakto kiaušinio baltymo ir šaukštelio krakmolo marmale. Pabandžiau ir aš. Nepatikėsit, kokia švelni ir tipstanti burnoj gavosi. 😉

panašūs įrašai

4 Responses to “Kinietiškai gamintos vištienos paslaptis”

  1. Chlorodofilus says:

    Taigi cia tas ‘kliaras’ ( aciu Dievui, ne to ziurkiu eksperto is lryto, kaip Giedrius vadina:-)))isziuti mesytei kepant neleidzia..

  2. migle migle says:

    dėkui tamstai už dalykišką komentarą 😉

  3. vile says:

    Labai prajuokino toks “Stebuklingas” atradimas,
    sia “paslapti” galima rasti absoliuciai visose kulinarinese
    knygose ir interneto svetainese, kur aprasoma azijietiska
    virtuve 🙂

  4. migle migle says:

    Matai, Vilyte, jei čia ‘bazuotusi” vien profesionalios kulinarės ar kitų darbų/rūpesčių neturinčios skanių tinklapių naršytojos -galbūt ir būtų juokinga.
    Tačiau čia renkasi moterys, kurios ir be virtuvės turi ir kitų darbų/rūpesčių, tad geranoriškai dalinamės savo asmeniniais “atradimais” ir praktikomis -taupydamos viena kitos laiką 😉 .Tai,beje, taip pat praverčia daugeliui.
    NUOŠIRŽIAI LINKIU UŽAUGTI IKI TO IR TAMSTAI :))))

Leave a Reply

*



visos teisės saugomos © 2006-2011