Naminiai čipsai – iš bulvių ir burokėlių

ne kas...būna ir geriau...normaliai.neblogai!puiku! (balsavo 1 , reitingas: 4.00 iš 5)
Loading...

Jau porą kartų kepėm sveikus naminius bulvių ir burokėlių čipsus :lol:
Reikia supjaustyti labai plonais griežinėliais (aš naudoju specialią pjaustyklę), išdėlioti skardoje ant popieriaus, apibarstyti druska, jei norim – prieskoniais ir užpurkšti šiek tiek aliejaus arba prieš tai sumaišyti su trupučiu aliejaus. Kepti apie 15 min. Bet reikia labai žiūrėti – greitai sudega. Čia filmukas iš youtube, tik ten be aliejaus:
http://www.youtube.com/watch?v=L0KESwRWRgI
Geras daiktas prie vyno, alaus ir/arba krepšinio 😉

Spurga

panašūs įrašai

Leave a Reply

*



visos teisės saugomos © 2006-2011