Kepta avienos mentė , marinuota vyne

ne kas...būna ir geriau...normaliai.neblogai!puiku! (balsavo 2 , reitingas: 3.00 iš 5)
Loading...

migle 

Mėsytė, ištepliota Saldvos medžiotojų prieskonių rinkiniu,mėtomis ir česnaku,  pernakt pabuvo vyne . Pašovusi orkaitėn  kepimo maiše ir pridengus folija, “užmiršau” apie mėsą maždaug 1 h 20 min.Paskui iš skardos vandenį – lauk, maišą praplėšiau, mėsukus su visom sultim – skardon.Palaistydama ir pavartydama dar kokia 10 min. kepinėjau – ant maksimalios temperatūros.

Labai minkštutė, rūgštelė nuo vyno maloni jaučiasi, mėtos, suprantama, irgi ;) Tai su bulvytėm -pats tas(vietoj visokių padažų – kepinio sultys suėjo puikiai).Tad belieka Spurgai ir Liepai S. padėkoti už išguldytas savo ir svetimas  praktikas :)

panašūs įrašai

Leave a Reply

*



visos teisės saugomos © 2006-2011