KEPTA LAŠIŠA SU ŠPINATŲ/ OMLETO ĮDARU

ne kas...būna ir geriau...normaliai.neblogai!puiku! (nėra balsavusių, būk pirmas!)
Loading...

 

Vakar aš buvau nuklydus į tokį furšetą , tad referuoju apie labai įdomiai farširuotą lašišą. Recepto išguldymas –
“iš akies” :P , nes restoraniniai virtuvės šefai ,kaip žinia, nelinkę savo “navarotų” atskleisdinėt ..:lol:

Nuo žuvies pašalinama oda -nenupjaunant galvos ir uodegos.Po to pašalinami kaulai -man atrodo, kad įpjaunant per stuburą, iš nugaros pusės, bet ne per pilvą… Kur šalia uodegos -paliekamas galukas, galva irgi nenupjaunama. Po to žuvis pabarstoma druska ir į vidų -per įpjovimą nugaroje -prikemšama(pripilama) kapotų špinatų/plakto kiaušinio mišinio.Kepama orkaitėje, pridengus folija -kaip suprantu, įprastoje žuviai temperatūroje ir tradicinį tam laiką.
         Po to gražiai, stengiantis, kad nesuirtų, žuvis dedama į šildomą indą ar lėkštę. Garnyrui -troškintos kartu daržovės, pvz. -pomidorai, ir tokios bulvių košės “duonelės” -jos iškeptos aliejuje, o paniruotos… žalių bulvių labai smulkiai supjaustytuos (ne stambiai sumaltuos…) gabaliukuos.Na, labai skanu ir gražu: atsignybi raudono lašišono gabaluką, o ten dar tokia graži žalia masė kyšo, tie “bulbienukai” :P irgi baisiai tinka :P

panašūs įrašai

Leave a Reply

*



visos teisės saugomos © 2006-2011