Keptos duonos mišrainė su gelsvės šaknimi.
|komentarų nėra
gripas
Visai neseniai teko skanauti labai skanios mišrainytės. Pagalvojau, kad daugelis čia pačios auginat įvairias priekonines daržoves, gal kas turėsit ir gelsvės šaknies, nes čia ji būtina.
Reikia :kubeliais apkepintos juodos duonos, kubeliais pjaustyto rūkyto kumpio (karšto rūkymo), smulkintų kepintų svogūnų, virtų tokių mažų pupelių , pailgomis drožlėmis pjaustytos ir aliejuje pakepintos gelsvės šaknies .
Viską sumaišome, užpilame pomidorų padažu ir majonezu (perpus ). Ant viršaus gausiai pabarstome smulkintais graikiškais riešutais. Jei jų nėra, galima pabarstyti kitais riešutais ar net saulėgrąžomis. Nors tai, tikriausiai kalorijų bomba, bet man tai buvo vakaro hitas. 😉