Valdorfo salotos

ne kas...būna ir geriau...normaliai.neblogai!puiku! (balsavo 2 , reitingas: 4.50 iš 5)
Loading...

vz

6 porcijos

3 raudoni obuoliai
2 žali obuoliai
2 salierų stiebai supjaustyti riekelėmis
60 g graikiškų riešutų
1 šaukštas majonezo
2 šaukštai salotų padažo
1 šaukštas rūgščios grietinės

1. Obuolius supjaustyti apie 2 cm gabaliukais
2. Obuolius, salierus ir graikiškus riešutus sumaišyti dubenyje.
3. Kitame dubenyje sumaišyti majonezą, vinegreto padažą ir grietinę. Gautą padažą sumaišyti su obuolių-salierų-riešutų mišiniu. Salotinę iškloti salotų lapais ir į ją sudėti salotas.

panašūs įrašai

Leave a Reply

*



visos teisės saugomos © 2006-2011