Konservuota morkų mišrainė
|komentarų nėra
tetule
Žalias morkas pjausčiau kubeliais nedideliais, dėjau į aliejų -0,5 stiklinės , kartu su smulkintais svogūnais, česnakais. Kažkiek patroškinau, tada dar cukinijos, paprikos pjaustytos pribėriau.Tuomet dar troškinau.Po to vėl – maltų pomidorų, dar troškinau, tada cukraus, druskos(1 šaukštas), pipirų, daaaaaaaaaaaaaaug krapų, acto (o,5 stiklinės) ir gavosi labai skaniai . Labiausiai džiaugiuosi, kad nevirtas morkas dėjau, tai jos tokios traškios dabar. Tik negaliu pasakyti, kiek laiko troškinau ir kokios proporcijos daržovių. Šiaip – iš nuojautos ir iš to, ko turėjau
O gal grybų turit? Prisitroškinkit tada svogūnų su virtom morkom, trupučiu paprikos, pomidorų pastos, tada pridėkit virtų grybų ir sukiškit viską į stiklainius – labai skanu ir šiaip su duonyte, ir ant silkės kokios…