KRABŲ LAZDELIŲ UŽKANDĖLĖ
|komentarų nėra
Markeris
Prisiminiau vieną užkandėlę, kuriai pagaminti tereikia 5 minučių, bet kai svečius vaišinau, “suejo” viena iš pirmųjų:
Reikia: Snieginės krabų lazdelės – nešaldytos (galima ir įprastines, bet ne taip skanu), šviežias agurkas, majonezas su prieskoniais (kai netingiu – į neriebų majonezą įmetu šiek tiek česnako, krapų, petražolių, baziliko, kai tingiu , nusiperku gatavą – kur su prieskoniais ir česnakais) Krablazdes sudeliojam į lėkštę ratuku, agurką nulupam (tik naminių nelupu) supjaustom šiaudeliais tokio ilgio ir storio kaip krablazdės, sudeliojam į lėkštę tarp krablazdžių. Aš tai majonezo pripilu į viduriuką (palieku laisva lekštėj) tada imi krablazdę ir mirkai, užkandi agurku, bet galima ir nedaug aplieti viską tuo majonezu :)) man po švenčių persivalgymo vakar labai tiko toks maistas 🙂