ŠVENTIŠKAS KARŠTAS TINGINIO UŽKANDIS

ne kas...būna ir geriau...normaliai.neblogai!puiku! (balsavo 2 , reitingas: 5.00 iš 5)
Loading...

Valkatinė

Nusiperkam krabų lazdelių, leidžiam joms atšilti.Pagaminam 2-3 kiaušinių plakinį, į kurį nepagailim smulkiai pjaustyto svogūno, krapų, šiek tiek – druskos ir pipirų.Galima ir šiek tiek krakmolo. Po to įkaitinam gerai keptuvę, įpilam aliejaus.Kiekvieną krablazdę pamirkom kiaušinio plakinyje, panardinam į karštus riebalus.Kadangi plakinys linkęs nutekėti, po poros kepimo minučių dar šiek tiek plakinio užpilam ant paviršiaus, po to apverčiam  kita puse ir vėl kepam ant mažos ugnies, kol gražiai apskrus abi pusės(apie 5 min).Išėmus iš keptuvės, tuoj pat apipilam ką tik išspaustomis citrinos sultimis. Supjaustom citriną griežinėliais, patiekiam kartu su šiuo kulinariniu šedeUru :mrgreen:

 

panašūs įrašai

Leave a Reply

*



visos teisės saugomos © 2006-2011