Kiaušinių-sūrio-faršo vyniotinis

ne kas...būna ir geriau...normaliai.neblogai!puiku! (balsavo 9 , reitingas: 4.11 iš 5)
Loading...

tetulė

“Patalui”
5 kiaušiniai,
250g majonezo,
350 tarkuoto fermentinio sūrio,

Įdarui
500 g faršo,
1 svogūnas,
1 kiaušinis,
druska, pipirai.

“Patalui” reikai suplakti kiaušinius, sumaišyti su majonezu ir sūriu, supilti į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepti 15 min. 200 laipsnių karštumo orkaitėje. Truputį atvėsinti ir kloti faršą, sumaišytą su kiaušiniu, kapotu svogūnu, prieskoniais. Suvynioti kaip įprastą kokį nors vyniotinį. Kepti tokio paties karštumo orkaitėje apie 40 min. Svarbu nepadauginti druskos, nes nuo majonezo ir šiaip sūroka. Patiekalas, aišku, kaloringas, labai sotus, bet tikrai skanus.

panašūs įrašai

6 Responses to “Kiaušinių-sūrio-faršo vyniotinis”

  1. Ernesta says:

    Nuostabus receptas vakar gaminau, taip skaniai isejo, kad ir siandien gaminau. Aciu tau kad idejai toki nuostabu recepta…

  2. pasipiktinusi says:

    Sakykite, kodėl nenurodėte šaltinio iš kur gavote šį receptą? Kodėl pateikiate kaip savo? O gal tai iš tiesų jūsų šedevras?:) Jei taip tai tuomet atsiprašysiu.

  3. migle migle says:

    Mieloji,
    šio recepto pateikėja – apie virtuvės reikalus PRAKTIŠKAI labai gerai išmananti Tetulė, kuri tikrai neatkreiptų dėmesio į druskos kiekį, jei nebūtų neišmėginusi pati 😉 O kas link “šaltinių” -jie virtuvėje paprastai būna labai įvairūs -viena pati sumąstė, kad reikia daryti taip ar šitaip, kita nuo anytos/draugės/mamos ir t.t nusižiūrėjo. Taip kad visiškai nebūtinai tai yra copy /past nuo kažkokio internetinio ar kitokio šaltinio.Juolab -tokiais atvejais pas mus yra tradicija šaltinius įvardinti.
    Taip kad atsiprašymą -priimam… 😆

  4. audra says:

    Sveiki, sio recepto ieskojau, ji girdejau per rusu televizija, bet tuo metu neuzsirasiau. Dekoju kas ji ‘idejo i interneta’ . ❗

  5. Reja says:

    O as si recepta pamaciau per TV, labai patiko tai ka maciau, labai jau gyre, todel ir as pagaliau prisiruosiau ji pasigaminti,bet nebuvau uzsirasiusi kokios proporcijos, todel ir susiradau cia. Labai aciu tai,kuri patalpino receptuka ir manau,kad visiskai nesvarbu kas jo pradininkas 😛

  6. jolanta says:

    dekoju pradininkui uz receptuka 😉

Leave a Reply

*



visos teisės saugomos © 2006-2011