No comments firminės gaiviosios salotos
|komentarų nėra
no comments
REIKĖS:
Pusės vidutinio dydžio kinietiško kopūsto
1 skardinės saldžių konservuotų kukurūzų
1 maišelio šaldytų žirnelių (geriausi Bonduel, nes saldūs)
2 didelių ryškaus skonio, saldžiarūgščių obuolių
Padažui reikės:
100 gr. Vilniaus neriebaus majonezo
300 gr. natūralaus jogurto
žiupsnelio druskos
Nuluptus obuolius supjaustome šiaudeliais, žirnelius supilan 5 minutem į drungną vandenį, kad atšiltų, kopūstą supjaustom irgi šiaudeliais.
Majonezą sumaišom su jogurtu, įberiam druskytės pagal skonį ir gautu padažu užpilam salotas. Išmaišom. Galim į šitas salotas dėti graikiškų riešutų. Valgom su baltos duonos riekele ar kokiu ryžių paplotėliu. Salotos puikiai tinka prie keptos vištienos
SKANAUS