Krepšeliai su mėsos, grybų ir varškės įdaru iš sluoksniuotos tešlos

ne kas...būna ir geriau...normaliai.neblogai!puiku! (balsavo 2 , reitingas: 5.00 iš 5)
Loading...

vz

Reikia : pokelio šaldytos sluoksniuotos tešlos, apie 200 g mėsytės (gali būti žalia, virta, kepta), indelio kukurūzų, kelių grybukų (gali būti ir pievagrybiai, ir naminės atsargos iš stiklainių), gabaliukas poro (galima keisti ir svogūnu), 100 gr varškės (aš naudojau prieskoniuotą varškės sūrį), dėl aštrumo įpjausčiau porą marinuotų peperoni.

Tešlą palikau atšilti. Tuo metu visus minetus produktus susmulkinau ir pakepinau keptuvėje. Tešlą, kai jau atšilo, dar paploninau ir supjausčiau kvadratais. Į jų vidurį dėjau po šaukštą masės ir tešlos kraštus aptepusi kiaušiniu, suspaudžiau viršuje. Gavosi krepšeliai. 180 C orkaitėje kepiau apie 20 min. Gavosi nuostabus užkandis tiek karštas tiek atvėses.
Galima daryti kokį tik nori mišinį. Beveik kaip pica: viskas , kas liko nuo pusryčių ir pietų. Absoliuti laisvė fantazijai.

panašūs įrašai

Leave a Reply

*



visos teisės saugomos © 2006-2011