Mėsos faršo blyneliai lietinių tešloje
|1 komentaras
ziema
Šiandien lengvai išsisuksiu su pietumis. Turiu faršo, tai iškepsiu jį blyne – greita ir skanu.
Tešla:1 kiaušiniui imu 1 šaukštą miltų, įpilu vandens, šiek tiek druskos.
Į faršą – druskos, pipiriukų (kiaušinių nereikia, gaunasi minkščiau), stambiai pripjaustau svogūnų.
Mesa ant delno išploju labai plonai – dar ir peiliu paploju, kad gautūsi dryželiai.Išplotą faršo blyną atsargiai volioju į tirštoką lietinių tešlą(pasitaiko, kad suyra, bet keptuvėje vėl susilipdo).Gera idėja- išliejus keptuvėje tešlos blynelį ant jo guldyti faršą ir ant viršaus vėl tešlos užpilti. Gal dar taip ir geriau. Aliejuje apkepam gražiai iš abiejų pusių + savi pomidorai iš šiltnamio – mmmmm 😛
Norejau paakyti, kad ka tik isbandziau si recepta 🙂 Tikrai labai skanus blyneliai gaunasi. As dejau jautienos farsa, tikrai labai skanu 🙂