Mėsos faršo blyneliai lietinių tešloje

ne kas...būna ir geriau...normaliai.neblogai!puiku! (balsavo 8 , reitingas: 4.25 iš 5)
Loading...

ziema

Šiandien lengvai išsisuksiu su pietumis. Turiu faršo, tai iškepsiu jį blyne – greita ir skanu.
Tešla:1 kiaušiniui imu 1 šaukštą miltų, įpilu vandens, šiek tiek druskos.

Į faršą – druskos, pipiriukų (kiaušinių nereikia, gaunasi minkščiau), stambiai pripjaustau svogūnų.

 Mesa ant delno išploju labai  plonai –  dar ir peiliu paploju, kad gautūsi dryželiai.Išplotą faršo blyną atsargiai volioju  į tirštoką lietinių tešlą(pasitaiko, kad suyra, bet keptuvėje vėl susilipdo).Gera idėja- išliejus keptuvėje  tešlos blynelį ant jo guldyti faršą ir  ant viršaus vėl tešlos užpilti. Gal dar taip ir geriau. Aliejuje apkepam gražiai iš abiejų pusių + savi pomidorai iš šiltnamio – mmmmm 😛
 

panašūs įrašai

One Response to “Mėsos faršo blyneliai lietinių tešloje”

  1. vaida says:

    Norejau paakyti, kad ka tik isbandziau si recepta 🙂 Tikrai labai skanus blyneliai gaunasi. As dejau jautienos farsa, tikrai labai skanu 🙂

Leave a Reply

*



visos teisės saugomos © 2006-2011