Malaizietiška jautiena

ne kas...būna ir geriau...normaliai.neblogai!puiku! (balsavo 1 , reitingas: 5.00 iš 5)
Loading...

vz

 Kadangi prasideda grilinis sezonas siūlau keletą ne tokių ir kasdieninių receptų. Nusipirkau receptų knygelę “Fingerfood Coctails”. Radau labai įdomių receptų. Keletą išverčiau.

Gaunasi apie 60 gabaliukų

1,5 kg jautienos
1/8 l aliejaus
4 smulkiai pjaustyti svogūnai
4 spaustos česnako skiltelės
1 šaukštas raudonėlio
1 šaukštas maltų kmynų
1 šaukštas kario
1 šaukštas čili miltelių
2 šaukštai džiovintų krapų
5 šaukštai smulkintų lazdyno riešutų
1/8 l sojos padažo
4 šaukštai citrinų sulčių,
1 šaukštas rudo cukraus
žiupsnelis maltų pipirų

1. Mėsą supjaustyti juostelėmis ir sudėti i molinį ar stiklinį indą.
2. Aliejų didesniame puode įkaitinti ir jame apkepti svogūnus, česnaką ir prieskonius.
3. Po to sudėti riešutus, sojos padažą, cukrų, pipirus ir pakaitinti 1 min. Po to supilti viską ant mėsos. Gerai išmaišyti.
4. Per naktį gerai pridengtą palaikyti šaldytuve.
5. Mėsą suverti ant iešmelių ir 5-10 min apkepti grilyje.

panašūs įrašai

Leave a Reply

*



visos teisės saugomos © 2006-2011