Vaisių kebabas su aštriu jogurto padažu
|komentarų nėra
vertė vz
12 porcijų
1 indelis šviežių braškių
½ kubeliais pjaustyto meliono
2 nulupti ir 2-3 cm gabaliukais supjaustyti bananai
2 gabalėliais supjaustyti obuoliai
24 žalios vynuogės
4 valgomi šaukšt apelsinų sulčių
1 šaukšt medaus
Jogurto padažas
100 ml grietinėlės išplakti
200 ml jogurto be priedų
2 arb šaukšt medaus
½ šaukšt malto muskato riešuto
Žiupsnelis malto cinamono
Žiupsnelis džiovinto malto imbiero
Žiupsnelis pipirų mišinio
1. Vaisius sumauti ant iešmelių
2. Apelsinų sultis sumaišyti su medumi ir šiuo mišiniu sutepti vaisius. Apkepti ant grilio ir patiekti su jogurto padažu.