Vištiena su pievagrybiais pieno/sojos padaže
|komentarų nėra
Markeris
Pagal žurnalą “Moters savaitgalis”
Pagal receptą -pora vištienos krūtinėlių ( apie 0,5 kg), aš ėmiau šlaunelių mėsą be kaulo
pusė stiklinės pieno
pusė stiklinės grietinės
sojos padažas
svogūnas
pievagrybiai (čia aš įdėjau, originaliam recepte nėra).
Taigi vištieną apkepinau su šiek tiek aliejuko, nemažai petražolių, krapų dėjau, šiek tiek vegetos.PO to -smulkintus svogūnus, pievagrybius.
Mažam puoduky pieną, grietinę ir sojos padažą užvirinau, ir ant vištienos su daržovėm užpyliau.(Sojos turi būti tiek, kad padažiukas gautųsi šiek tiek sūrokas .) Visą gėrį patroškinau ~10 minučių. Garnyrui -grikiai