OŽKIENA ISPANIŠKAI

ne kas...būna ir geriau...normaliai.neblogai!puiku! (balsavo 4 , reitingas: 3.25 iš 5)
Loading...

Grilis
1 kg ožkienos
0,5 l balto sauso vyno
2 česnako galvutės
3 didelės saldžiojo pipiro ankštys
1 citrinos sultys
150 g alyvų aliejaus
druskos

Mėsą supjaustyti nedideliais gabalėliais, pasūdyti, apkepti keptuvėje iki auksinės spalvos (be aliejaus, savuose taukuose), supilti vyną ir troškinti ant vidutinės ugnies. Atskirai keptuvėje alyvų aliejuje  apkepti česnaką (nuvalytą, skilteles truputį pasmulkinti), sudėti į mėsą, tada apkepti supjaustytas pipirų ankštis, sudėti į mėsą. Supilti citrinos sultis. 5 minutes troškinti ant stiprios ugnies, kad skysčio kiekis sumažėtų dvigubai. Keptuvėje užkaitinti likusį alyvų aliejų ir supilti ant troškinio. Patroškinti 2 minutes. Patiekti su vynu.
Šitaip galima paruošti ir avieną.

panašūs įrašai

Leave a Reply

*



visos teisės saugomos © 2006-2011