Marinos Cvetajevos obuolių pyragas

ne kas...būna ir geriau...normaliai.neblogai!puiku! (balsavo 10 , reitingas: 3.90 iš 5)
Loading...

Kamanė

REIKIA:

1 kg antaninių obuolių;
Tešlai– pusantros stiklinės miltų;
pusės  stiklinės grietinės ;
150 gr sviesto – ištirpinti, ataušinti;
pusės šaukstelio gesintos  sodos, (sumaišom su šaukštu tos pačios
grietinės);
Kremui : 1 stiklinę grietinės išplakti su 1 kiaušiniu, 1 stikline cukraus
ir 2 valgomais šaukštais grietinės.
Obuolius nulupti, sutarkuoti burokine tarka arba bulvių
skutimo peiliuku  -plonom drožlėm.
Ant kepimo formos paguldom  rankom išlygintą tešlą(  ji labai minksta,
tik rankom ir galima),sudedam  obuolius,
užpilam kremu.
Kepti vidutiniame karštyje apie 50 minučių.

panašūs įrašai

One Response to “Marinos Cvetajevos obuolių pyragas”

  1. kvarta says:

    grietinėlė kremui, ne grietinė!!! valgau dabar, super

Leave a Reply

*



visos teisės saugomos © 2006-2011