OBUOLIŲ PYRAGAS SU MANŲ KRUOPOMIS

ne kas...būna ir geriau...normaliai.neblogai!puiku! (balsavo 51 , reitingas: 3.84 iš 5)
Loading...

fotonas 
Reikės:

300 ml miltų,
300 ml manų kruopų,
150 ml cukraus,
0,5 šaukštelio kepimo miltelių,
8-9 obuoliai,
cinamono,
100-150 g sviesto.

– Miltus, manų kruopas, cukrų ir kepimo miltelius sumaišyti.

– Obuolius sutarkuoti ir apbarstyti cinamonu.

– Sviestu storai istepti formos dugną.

– Sluoksniuoti pyragą: masė – obuoliai – masė – obuoliai – masė.

– Ant viršaus užpjaustyti sviesto.

– Kepti orkaitėje apie 50 min.

SKANAUS.

panašūs įrašai

13 Responses to “OBUOLIŲ PYRAGAS SU MANŲ KRUOPOMIS”

  1. siga says:

    nesamone – tai ka i miltus, ir kruopas deti – is ju gi kazkaip reikia padaryti tesla!!!

  2. migle migle says:

    fotonas sako:

    Va cia visas “cimusas” ir yra kad ant obuoliu pili sausa misini, ir ant virsaus uzkloji sviestu.Obuolius arba sutarkuoji arba paprasciausiai supjaustau. Isbandytas reikalas.

  3. Ingoot says:

    Viskas čia gerai gaunas, pati dariau. Tikria skanu ir viskas normaliai sukepa 🙂

  4. Domantė says:

    Nerealiai skanu!:>

  5. ernesta says:

    Superinis variantas! lengva, greita, laaaabai skanu!

  6. sirdele says:

    o manu kruops irgi jum visiem traska tarp dantu ??? kazkokia nesamone daugiau nekepsiu as jo 👿

  7. romac says:

    Kepu pagal tokį receptą gal 20 metų 😉 Tik mano varijante: puodelis miltų , puodelis manų, puodelis cukraus plius kepimo milteliai. (jei skarda didesnė ar norisi aukštesnio -tada po 2). Sausus produktus sumaišau gerai ir paskui sluoksniuoju. Bet obuoliai tarkuoti burokine tarka turi būti labai sultingi, geriausiai išeina su antaniniais. Viršutinis sluoksnis -sausi produktai ir kepti reikia iš pradžių ne labai karštai įkaitinus orkaitę, nes visa esmė -sausi produktai turi persigerti obuolių sultim.

  8. Živilė says:

    Romac, o kiek tada sviesto dedi?

  9. Mamytuke says:

    Mes su mama kepėm- liux pyragas ;DDD Ir skanu, ir darbo nedaug ;]
    Ačiū, už receptą 😉

  10. karolyte says:

    vat cia tai geras pyragelis:) paprastas ir skanus:) ka tik iskepiau ir skanauju,liezuvi praryti galima 🙂

  11. buciikas says:

    kokioje temperaturoje patartumet?

  12. migle migle says:

    180 laipsnių.Standartinis karštis daugumai pyragų 😉

  13. Singa Singa says:

    skanus pyragas,

Leave a Reply

*



visos teisės saugomos © 2006-2011