Našlaitėlio (? -;))salotos
|komentarų nėra
Šaltinis –http://bonappetit.com.ua/
Reikia:
400 g krevečių(nevirtų :roll:, nuvalytų)
350 g lašišos file(silpnai sūdytos)
200 g raudonųjų ikrų(nebūtinai)
1 avokadas
1 paprika
ketvirtis pekino kopūsto
pusės citrinos sultys
100 -150 g majonezo
Krevetes išvirti truputį pasūdytame vandenyje ir leisti nuvarvėti(geriausiai sumesti į karštą vandenį ir virti ne daugiau kaip 2-3 min).Lašišos file(be odos) supjaustyti nedidukais(7×10 mm) kubeliais, taip pat smulkiai supjaustyti papriką ir avokadą, pekino kopūstą.Viską sumaišome dubenyje, apšlaikstome citrinos sultimis, vėl viską sumaišome, tuomet – dedam majonezo, vėl viską permaišom ir papuošiam paviršių raudonais ikrais.