Avokadų salotos : su medumi ir riešutais; su lašiša
|komentarų nėra
zuvele
Avokadų salotos su medumi ir riešutais
600 g salotų
1 nedidelis svogūnas
4 šaukštai vyno acto
druskos
maltų pipirų
2 šaukšteliai skysto medaus
8 šaukštai saulėgrąžų aliejaus
1 citrinos sultys
2 nunokusios avokados (Avokadas)
3 šaukštai smulkintų graikinių riešutų
Svogūną susmulkinti, maišyti su actu, druska, pipirais ir medumi, plakant po truputi supilti aliejų.
Nuluptas avokadas perpjauti pusiau, pašalinus kaulus supjaustyti plonais griežinėliais ir pašlakstyti citrinos sultimis.
Salotas susmulkinti, išdėlioti į lėkštutes, ant viršaus dėti avokadas ir aplieti paruoštu uždaru.
Avokadų salotos su rūkyta lašiša
sis irgi isbandytas ir neblogas.