PRAKTIŠKI PATARIMAI KEPANTIEMS KOTLETUS/MALTINUKUS
|komentarų nėra
karka
Gamindamos kotletus, vietoj batono pamėginkite įdėti burokine tarka tarkuoto aguročio ir gerai susmulkinto svogūno. Aš net nededu kiaušinių. Gaunasi sultingi, neištižę kotletukai. Perku liesą, geros kokybes faršą , dar geriau patiems jį pasigaminti, tada kotletai tikrai neištiš.
valkatinė.
Didesnė tikimybė, kad maltinukai neištiš ir nesusproginės(jei su įdaru) bus tuomet, jei nupirkto faršo ilgesnį laiką nelaikysite šaldytuve. Jei šaldytą faršą pirkot – tuomet itin didelė tikimybė, kad jo sukibimas bus prastas.
Kotletai visada mus minkštesni ir puresni, jeigu vietoj džiuvėsėlių į faršą įdėsite vandeny ar piene(skaniau) pamirkyto batono.