Maltiniai kepti aluje su džiovintais vaisiais

ne kas...būna ir geriau...normaliai.neblogai!puiku! (balsavo 2 , reitingas: 4.50 iš 5)
Loading...

zuvele

Reikia:
600 g naminio faršo,
1 kiaušinis,
1 svogūno galvutė,
30 g sviesto,
1 piene išmirkyta batono riekelė,
2 šaukštai krakmolo,
kiaulienos prieskonių,
maltų juodųjų pipirų,
aliejaus maltiniams patepti.

1 butelis alaus,
džiovintų vaisių: slyvų, kriaušių, abrikosų.

Į faršą įmaišome kiaušinio plakinį, kubeliais supjaustytą ir svieste pakepintą svogūną, batono riekelę, krakmolą ir prieskonius. Iš paruoštos masės formuojame maltinius, sudedame į aliejumi pateptą skardą. Maltinių viršų patepame aliejumi. Į skardą supilame alų ir sudedame džiovintus vaisius. Kepame 220° C temperatūroje apie 1 vai. Patiekiame su bulvių koše.

panašūs įrašai

Leave a Reply

*



visos teisės saugomos © 2006-2011