Kiaulienos faršo kepsneliai su pievagrybiais

ne kas...būna ir geriau...normaliai.neblogai!puiku! (balsavo 11 , reitingas: 4.18 iš 5)
Loading...

Markeris

Kiaulienos faršas, 2 riekės batono, mirkyto piene, kiaušinis, pora šaukštų majonezo, kapotas svogūnas. Viską išmaišiau kaip maltinukams. Dariau apvalius maltinius (nemažus pagal plotą, bet ne storus), viduje įspaudžiau duobelę. Apkepinau pievagrybių su svogūnais ir prieskoniukais, pridėjau į duobeles ir 30 min. į orkaitę, įkaitintą iki 180 .

Tada dar šiek tiek ant pievagrybių jogurtinio padažiuko su prieskoniais užpyliau, sūrio po gabaliuką ir dar 10-15 minučių kepiau. Blėkon pyliau truputuką aliejaus (labai simboliškai) ir vandenuko . Visiems (net penkiamečiui) patiko :)

panašūs įrašai

2 Responses to “Kiaulienos faršo kepsneliai su pievagrybiais”

  1. Sandra says:

    O kaip ta jogurtini padaza reikia daryti.. ?

  2. migle migle says:

    Labai paprastai: į nesaldų natūralų jogurtą prikapoji žolyčių, česnako galima,šiek tiek druskos/pipirų /Labai skanu;)

Leave a Reply

*



visos teisės saugomos © 2006-2011